Automata öntözőrendszer

Tudta-e,
hogy az automata öntözõrendszer…

pénzt spórol Önnek, mert a vizet a megfelelõ rendszerességgel, csak a szükséges mennyiségben, egyenletesen juttatja ki, úgy, hogy a pázsit és a növények a legszebbet nyújthassák egész évben. Az késõ éjszakára, vagy kora hajnalra idõzített mûködés, illetve az ágyásokban alkalmazott csepegtetõ öntözés a lehetõ legkisebbre csökkenti a párolgási veszteséget. A kútra vagy ciszternára szerelt öntözõrendszer csekély mûködési költségei pedig csak a villanyszámlán jelentkeznek.


Tervezés
– ingyenes felmérés, tervezés és árajánlat;
– hálózati vízrõl, kútról vagy ciszternáról;
– víztakarékos megoldások.
idõt spórol Önnek, mert hónapokra is magára hagyhatja, mindig tudja a dolgát, és csak akkor öntöz, ha a természet nem juttat elég vizet. A kellemes nyári estéken pedig kiveszi a slagot az Ön kezébõl, hogy több ideje maradjon élvezni a kertet.

egyszeri és tartós beruházás, mert az alkatrészek Észak-Amerikában már évtizedek óta jól vizsgáznak, és a szakszerû és garanciális telepítésnek köszönhetõen az Ön kertjében sem okoznak csalódást. Az öntözõrendszer a késõbbiekben szükség esetén kis költséggel átalakítható, kiegészíthetõ és fejleszthetõ.


Telepítés
– gyors, kis felfordulással járó kivitelezés;
– kízárólag elsõ osztályú anyagokból;
– 1 éves teljeskörû garancia.
telepítése nem jár hosszú, elhúzódó felfordulással. A lehetõ legkevesebb ásással, és a gyors, precíz szereléssel kíméljük az Ön türelmét és kertjének rendjét.

…nélkülözhetetlen szerepet tölt be a növények megfelelõ eredésében és a fû gyors és egyenletes kelésében. A kert fejlõdésének késõbbi szakaszaiban is messze felülmúlja a kézi és hagyományos szórófejes öntözés hatékonyságát.


Szervizelés
– õszi víztelenítés és tavaszi beüzemelés;
– meglévõ öntözõrendszerek javítása, átalakítása;
– rövid határidõ, gyors segítség.
éves karbantartása minimális költségekkel jár, mert csupán a tavaszi indításból és átvizsgálásból, illetve az õszi víztelenítésbõl áll. Elõbbi a zavartalan évközi mûködést, az utóbbi pedig a fagykárok tökéletes megelõzését szolgálja.

Öntözõrendszer-akció!

Ha most tervezi beépíteni új öntözőrendszerét, partnerünknél, a női táska – táskanekem.hu webáruház honlapján érvényesítheti 10%-os kuponját.